Over Roparun Team 251 – Run 4 Improvement

Help ons om de Roparun te steunen

"Leven toevoegen aan dagen, waar vaak geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven".

De Roparun is een non-stop estafetteloop in het Pinksterweekend meer dan 500 kilometer van Landgraaf naar Rotterdam waarbij in teamverband een sportieve prestatie wordt geleverd om geld op te halen voor mensen met kanker.

Het motto: "leven toevoegen aan dagen, waar vaak geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven". Oftewel, een avontuur voor het leven.

Elk team bestaat uit acht lopers die ieder gemiddeld zo'n 65-70 kilometer lopen, dat is meer dan anderhalve marathon! Tijdens hun sportieve prestatie worden de lopers ondersteund door fietsers die de route en de veiligheid bewaken en meerdere mensen in de begeleiding, zoals chauffeurs, navigators, fysiotherapeuten en cateraars.

Roparun team 251 - Run 4 Improvement is een team van enthousiaste mensen. Om zoveel mogelijk geld op te halen doet Roparun team 251 - Run 4 Improvement een beroep op u!

Met uw bijdrage steunt u de stichting Roparun en kunnen mensen met kanker bijvoorbeeld een speciale pruik laten aanmeten, met hun familie in een vakantiehuisje de stress van zich afzetten of deelnemen aan ontspanningsweekeinden. Ook helpt u mee om bijvoorbeeld hospices in te richten, inloophuizen te openen en speciale hoofdhuid koelers aan te schaffen die de nare bijwerkingen van bestralen verzachten. In de afgelopen 26 edities van Roparun is inmiddels al meer dan 78 miljoen euro opgehaald!

­

Run 4 Improvement maakt gebruik van cookies om je de best mogelijke service te bieden. Als je doorgaat met browsen nemen we aan dat je akkoord gaat met het gebruik van cookies.