Theo van Dalen

Theo van Dalen

Mijn naam is Theo van Dalen en ik ben 48 lentes jong. Ik woon in Moordrecht met Esther , de hond Bowie en drie lieve poezen (Minoes, Gijs en Tommie). Ik ben werkzaam als kookdocent op een praktijkschool in Capelle aan den IJssel.

Zeven jaar geleden heb ik de eerste Roparun ervaring beleefd als loper, vanuit Parijs vertrokken, wow wat een ervaring was dat. Daarna heb ik de rit nogmaals gedaan het jaar erna. Daarna twee maal vanuit Hamburg. De pijn van het lopen was ik snel vergeten.  De ervaring en de liefde die ik meekreeg, van de mensen om me heen en langs de weg, zijn onbeschrijfelijk. Wie verwacht dat er om 4 uur `s nachts een dame van in de 70 even 200 honderd meter met je mee loopt om je te bedanken voor al het goede wat de Roparun doet? WOW. Dit zal nooit meer mijn hoofd verlaten ! Dit is één van de momenten die het avontuur zo mooi maakt. We willen toch allemaal maar één ding; die vervelende ziekte de wereld UIT ! Daar ren ik die Roparun voor!!

Datum

10 november 2018

Functie

Loper
­

Run 4 Improvement maakt gebruik van cookies om je de best mogelijke service te bieden. Als je doorgaat met browsen nemen we aan dat je akkoord gaat met het gebruik van cookies.