Sponsoring

Het meedoen met de Roparun kost veel geld. Een deel van de kosten wordt gedekt door het verkopen van loten en door bijdrage van de teamleden, maar dit is lang niet voldoende.

Team 251 - Run 4 Improvement is dan ook voortdurend op zoek naar partners die de organisatie willen ondersteunen, zowel in geld als in goederen en diensten.

Voor Roparun 2021 worden weer partners gezocht die een bijdrage willen leveren aan ons mooie evenement. Het spreekt voor zich dat voor alle geleverde steun een tegenprestatie wordt geleverd.

Zo brengen wij uw bedrijfsnaam duidelijk zichtbaar aan op alle vervoersmiddelen van Team 251 - Run 4 Improvement. Ook zal uw bedrijfsnaam vanaf het moment van sponsoring bij alle activiteiten van het team uitgedragen worden. Met het evenement brengen wij uw bedrijfsnaam tot over de Duitse grens onder de aandacht van vele toeschouwers!

Natuurlijk kunnen bij sponsoring zaken persoonlijk worden afgestemd. Wilt u meer informatie over het sponsoren van Roparun? Neem contact op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via telefoonnummer 06-41324548.

­

Run 4 Improvement maakt gebruik van cookies om je de best mogelijke service te bieden. Als je doorgaat met browsen nemen we aan dat je akkoord gaat met het gebruik van cookies.